Team

Michael Binzer

Michael Binzer

Hvad hedder du?
Michael Binzer, 47 år
 
Hvad laver du i Mentorix?
Jeg startede i Mentorix.gl fra 01. april 2015 og arbejder primært med alle områder indenfor strategiudvikling og implementering af strategi, ledelses-, organisations- og personlig udvikling. Jeg har erfaring i at arbejde med såvel virksomheder som offentlige forvaltninger, foreninger og frivillige organisationer gennem mere end 15 år.
Min styrke er at arbejde i intensive forløb med medmenneskelige dynamikker i teams, der medvirker til at øge implementeringskraften i organisationer og udvikle ejerskab til opgaverne.
Se mere på www.linkedin.com/in/michaelbinzer eller twitter: @michaelbinzer

Kenny Munck

Kenny Munck

Hvad hedder du?
Kenny Munck, 46 år
 
Hvad laver du i Mentorix?
Jeg har oprindeligt stiftet Mentorix. Jeg arbejder meget med ledelse, strategi og forandring. Så underviser jeg på en række af vores certificeringskurser, f.eks. PRINCE2®, MSP® (Managing Succesful Progammes). Opgaver jeg har løst i Grønland er: indførelse af ny projektkultur. Her arbejder vi både med holdning, kompetencer og værktøjer indenfor projektledelse. I en projektkultur handler det om projekter med mennesker i centrum. Jeg har arbejdet med bl.a. Selvstyret, Kommunen, Air Greenland, Tele, og Nukissiorfiit.

Christian Keldsen

Christian Keldsen

Hvad hedder du?
Christian Keldsen, 40 år
 
Hvad laver du i Mentorix?
Jeg er ny i Mentorix-regi men har igennem de seneste 16 år skabt mig en stærk ledelsesmæssig baggrund fra turisme- og luftfartsindustrien, hvor især arbejdet med strategi, strategiimplementering, infrastruktur, turismeudvikling og arbejdet på tværs af kulturer og landegrænser har været i fokus.
Jeg kan agere i spændingsfeltet mellem kommerciel-, strategisk- og juridisk tankegang og med mennesker, som centrum for den udvikling en organisation uundgåeligt altid vil være igennem.
Jeg er opvokset i Danmark og Grønland, men har også rødder i England og har det meste af mit arbejdsliv arbejdet i Grønland efter en tid i Frankrig og Danmark.
Jeg har rådgivnings- og undervisningserfaring indenfor bl.a. strategi, forsikring, infrastruktur og mere, og jeg har et brændende hjerte for at hjælpe de næste grønlandske generationer ud på arbejdsmarkedet herhjemme.
 
Se mere på https://www.linkedin.com/pub/christian-keldsen/1/392/837

Michael og Kenny

Michael og Kenny

Michael Binzer og Kenny Munck.
Vores fælles artikler.