Det tilbyder vi

Mentorix er en kursus- og konsulentvirksomhed der arbejder inden for fem kerneområder:

  • Kompetenceudvikling
  • Strategi- og ledelse
  • Organisationsudvikling
  • Projekt- og programledelse
  • Teamperformance

Vores udgangspunkt er at skabe varige forandringer og blivende værdi. Fælles for alt hvad vi laver er, at vi sætter mennesket i centrum  og vores ydelser er altid tilpasset til virksomheden og de mennesker der indgår. Hos os får du ikke bare standardprodukter – vi sætter en ære i at tilpasse ydelserne så du som kunde altid er garanteret en unik oplevelse og maksimalt udbytte.

Nedenfor kan du se et lille udsnit af de ting vi arbejder med.

VORES KURSER

PRINCE2® åbent kursus
PRINCE2® Foundation giver dig et overblik over, og en grundlæggende forståelse for, metoden og dens anvendelsesmuligheder. Hent filen
 Prince1 

PRINCE2® lukket kursus for en virksomhed/organisation
PRINCE2® Foundation giver jer et overblik over, og en grundlæggende forståelse for, metoden og dens anvendelsesmuligheder. Hent filen
 Prince2 
Fra strategi til projekt
Forløbet tager udgangspunkt i en eksisterende strategi, der allerede findes i jeres virksomhed, som gennem 4 workshops og en række møder… Hent filen.
 Strategi 
Projektkultur i forandring
Implementering af en ny projektkultur kræver mod, indsigt og frem for alt en styret proces. Hent filen.
 Projekt 
Lej et Projekt- og Porteføljekonto
En strategi skaber kun værdi, hvis den omsættes til handling. Når strategien er lagt, er der derfor brug for en struktureret proces, som omsætter strategien til konkrete udviklingstiltag. Hent filen.
 Lej
Teamperformance
Bedre kendskab til hinanden og hinandens ressourcer. Håndtering af konflikter og uenigheder og brug af disse udviklingsmæssigt. Forståelse for værdien af at skabe fælles ledelsesværdier. Hent filen.
  
Lederudviklingsforløb
Forløbet tager afsæt i de typiske ledelsesmæssige problemstillinger der påvirker lederes dagligdag, hvor der er et krydspres fra egne medarbej-dere og egen leder.  Hent filen.
  
Ledersparring
Ledersparring er sessioner, der fungerer som executive sparring, personlig ledelsesudvikling eller målsætning seancer, hvor lederen er er i centrum.  Hent filen. 
  
Personlig Udvikling
Du vil blive guidet igennem en række øvelser, der medvirker til at dit personlige energiregnskab styrkes og du får bedre indsigt i dine personlige handlingsmønstre. Hent filen. 
  

KURSER I SAMARBEJDE MED BUSINESS INSTITUTE

logo institute2Læs her om: Top Governance Arctic 3 1-årig akademisk lederuddannelse
Læs her om: Pre MBA Arctic 2 – 1-årig akademisk lederuddannelse
Læs her om: EMBA in Strategic Leadership

De nye mestre

Klik på billedet for at læse mere om “De Nye Mestre”

Pre MBA

Klik på billedet for at læse mere om “Arctic Pre MBA”


KURSER I SAMARBEJDE MED SCANLEAD

Scanlead