Projekt og Programledelse

Projektledelse handler om at få projekter succesfuldt i mål. Det kan være fra at få portaler i luften til at få analyseret på behov i en given organisation og komme med anbefalinger på, hvordan problemer bedst lykkes. Det kan også være hjælp til, at få sadlet om i de projekter, som er gået i stå eller som ikke længere har en valid business case.

Mentorix tilbyder projektledelse alt efter det behov, kunderne står med. Vi arbejder meget gerne fra kundens lokation for på den måde at være tæt på viden, tæt på beslutningstagere og tæt på de medarbejdere, som skal arbejde med projektet efterfølgende.

 

VORES KURSER

PRINCE2® åbent kursus
PRINCE2® Foundation giver dig et overblik over, og en grundlæggende forståelse for, metoden og dens anvendelsesmuligheder. Hent filen
 Prince1 

PRINCE2® lukket kursus for en virksomhed/organisation
PRINCE2® Foundation giver jer et overblik over, og en grundlæggende forståelse for, metoden og dens anvendelsesmuligheder. Hent filen
 Prince2 
Fra strategi til projekt
Forløbet tager udgangspunkt i en eksisterende strategi, der allerede findes i jeres virksomhed, som gennem 4 workshops og en række møder… Hent filen.
 Strategi 
Projektkultur i forandring
Implementering af en ny projektkultur kræver mod, indsigt og frem for alt en styret proces. Hent filen.
 Projekt 
Lej et Projekt- og Porteføljekonto
Dit personlige udviklingsforløb er tilrettelagt gennem en række coaching seancer, hvor der fokuseres på din personlige vækst og dit udviklingspotentiale. Hent filen.
Lej