Sponsorater

AWG

Mentorix har indgået hovedsponsoraftale med Arctic Winter Games (AWG) 2016, som er et af de største sportslige og kulturelle arrangementer i Grønland med deltagelse af mere end 2000 frivillige og unge idrætsudøvere fra en række lande omkring arktis. Aftalen indebærer bl.a. et samarbejde om projektledelse og kompetenceudvikling for AWG sekretariatet og de frivillige der vil deltage i planlægningen og afholdelsen af legene.

Mentorix har igennem mange år været tilstede i Grønland og er nok mest kendt for bl.a. projektledelse og kurser i PRINCE2. Uden for Grønland er firmaet desuden kendt for sin unikke digitale platform for læring, der bl.a. anvendes af en række universiteter og virksomheder rundt om i verden, og som altså nu også vil blive en del af AWG 2016.

I 2013 styrkede Mentorix båndene til Grønland yderligere ved etablering af et fast kontor i Nuuk, med landeansvarlig Kristian Kreiner i spidsen.

AWG 2016 er en unik begivenhed, der bidrager til både at udvikle og skabe nye fællesskaber. For os er det derfor en stor glæde at kunne bidrage, og vi har lagt stor vægt på at netop kompetenceopbygning er et centralt element i legene, udtaler Seniorpartner i Mentorix Kenny Munck, og fortsætter: ”Vi ved fra vores arbejde både her og andre steder i verden, hvor vigtig uddannelse og kompetenceopbygning er, og vi håber at vi med vores viden og erfaring inden for dette område kan bidrage til at skabe noget af blivende værdi for både virksomhederne og samfundet som helhed”.

Aftalen løber frem til legenes afslutning i 2016, og samarbejdet er allerede i fuld i gang. Der har blandt andet været afholdt både kursus og planlægningsworkshop sammen med sekretariatet. ”Aftalen med Mentorix har stor betydning for os. Det er centralt, at AWG 2016 handler om kompetenceudvikling i samfundet. Med deres ekspertise og viden inden for både projektledelse og kompetenceudvikling får vi en unik mulighed for at trække på internationale erfaringer. Samtidigt er det meget glædeligt, at en privat virksomhed som Mentorix vælger at støtte så massivt op om en af de største sportslige og kulturelle arrangementer i Grønland”, udtaler General Manager, Maliina Abelsen.

 

Kontaktpersoner:

  • Kenny Munck, Senior Partner i Mentorix, kmu@mentorix.dk
    tlf.: +299 56 23 24 el. +45 2075 5937
  • Maliina Abelsen, General Manager i AWG 2016, mali@sermersooq.gl
    tlf. +299 38 20 15